Как да поръчам

Тук ще намериш информация как по-лесно да пазаруваш чрез интернет магазин www.plastilin.bg.
В лявата част на нашата страница можеш да откриеш линкове към всички видове продукти предлагани на нашия интернет магазин, както и техни описания и снимки.

За твое улеснение сме ги разделили в категории според техните свойства и характеристики.

Добавяне на продукти в кошницата

След като си избрал своя любим Интелигентен пластилин и си решил, че искаш да го поръчаш, просто натисни бутона "Добави”. След натискане на този бутон, твоят избор ще бъден добавен към твоята лична кошница, а в горната дясна част на страницата ще имаш достъп до по-детайлна информация за това (меню "продукт(а)”).

Ако искаш да поръчаш втора бройка от същия пластилин, просто натисни бутона "Добави” още веднъж или в менюто "Кошница", напиши в полето "количество" желаната от теб бройка (след което не забравяй да натиснеш бутона отдясно "промяна" за да актуализираш цената).  Подходи по същия начин и при други продукти, които искаш да поръчаш.

Всички продукти изложени на нашата интернет страница, които са достъпни за "добавяне в кошницата" са в наличност към момента на твоята заявка. Ако бутона "Добави" не е активен към момента на твоята заявка или пък искаш да поръчаш по-големи количества от даден продукт, моля свържи се с нас на телефон или e-mail, за да уточним подробностите и организираме възможно най-удобната за теб доставка.

По време на целия ти престой на нашата страница ще можеш да следиш за актуалната стойност на твоята поръчка в менюто "Кошница”.

Обърни внимание, че цените, които са посочени са крайни и в български левове.
Разходите за доставка не са включени. Те ще бъдат добавени на по-късен етап при обработване на твоята заявка, в зависимост от услугата, която ще избереш.

Информация за заплащането

Ние ти предлагаме възможноста да заплатиш поръчаните от теб стоки и продукти чрез наложен платеж на куриера при получаване на доставката. Към момента са възможни:

  • Доставка до офис на Еконт с наложен платеж.
  • Доставка на посочен адрес с наложен платеж.

Информация за доставката, както и всички разходи по нея може да намериш в раздел Доставка.

Завършване на поръчката

Когато си готов и вече нямаш търпение да получиш твоя невероятен нов Интелигентен пластилин, не ти остава нищо друго освен да пристъпиш към поръчката. Можеш да направиш това директно, като натиснеш "Поръчка" от горното меню. Можеш да направиш това и в меню "Кошница”. Там ще можеш да прегледаш всички продукти, които си поставил в кошницата си до момента, както и да направиш някои промени. Можеш да промениш бройките като въведеш цифра директно в полето "количество” или да махнеш някой от продуктите като натиснеш "премахване”. Ако всичко е наред, натисни бутона "Поръчка”.

На следващата страница ще имаш възможност да въведеш данните за твоята доставка.

В "Стъпка 1" можеш да избереш дали да продължиш своята поръчка като "гост", да се регистрираш или да ползваш вече направена от теб регистрация в сайта. Регистрацията в сайта ще ти даде възможност да следиш историята на поръчките ти, техния статус, както и да получаваш новини за бъдещи промоции, игри, нови видове и всякаква друга полезна и интересна информация свързана с Интелигентния пластилин.

В "Стъпка 2" ще имаш възможност да въведеш данните си за доставка. Важно е да попълниш внимателно и вярно всяка информация, която се изисква, защото от това пряко зависи твоята доставка. Ние ти гарантираме, че предоставените от теб лични данни и информация ще се събират и използват единствено и само за осигуряване на нормалната работа на нашия интернет магазин, както и за подобряване на предлаганите чрез него продукти и услуги, спазвайки българското законодателство, приложимите международни актове и добрите нрави.

За повече информация относно политиката ни за защита на личните данни, както и какви могат да бъдат последствията при невярно и грешно попълнени данни, виж в раздел Общи условия.

В "Стъпка 3" избери начин за доставка: "Доставка до адрес", "Доставка до офис на Еконт" или "Доставка за Варна" (ако за адрес на доставка си избрал гр. Варна).

В "Стъпка 4" избери начин на плащане. За сега идинствената опция е чрез наложен платеж. За да продължиш напред ще е необходимо да прочетеш и приемеш Общите условия на сайта.

В "Стъпка 5" ще можеш отново да прегледаш данните на твоята поръчка. Ако всичко е наред, натисни бутона "Потвърждение на поръчка".

Потвърждение на поръчката

Възможно най-скоро след като изпратиш своята заявка, натискайки бутон "Потвърждение на поръчка”, ние ще ти изпратим съобщение за потвърждение на e-mail адреса, който си ни предоставил лично. Вътре ще намериш детайлна информация за твоята заявка и нейната точна стойност.

Обикновено в рамките на един работен ден следващ деня на твоята заявка, ние ще предадем товята поръчка на куриер. Възможно най-скоро след това ние ще потвърдим това на e-mail адреса ти или ще се свържем лично с теб на телефона ти за връзка, които си ни предоставил.

Ами това е! Сега ти остава да изчакаш до три работни дни, в зависимост от населеното място, където се намираш и след като поръчката ти пристигне при теб, забавлението да започне!

Начало

За поръчки ще бъдете пренасочени към sheepo.bgX