Създай уникална реклама с Интелигентният пластилин

... или подари оригинален подарък на твоят любим човек.

Ако имаш нужда от уникален рекламен продукт за твоята корпоративна рекламна стратегия, предстоящо търговско събитие или изложение, или просто наближават празници и искаш да изненадаш своите служители, клиенти и партньори с оригинален подарък подчертаващ иновативната и свежа визия на твоята компания, то ти си попаднал на точното място!

Забрави за стандартните и отегчителни подаръци - запалки, химикалки, календарчета и ключодържатели.
Дори така популярните антистрес топки ще бледнеят пред този уникален нов продукт!

Нашият Интелигентен пластилин е това, от което имаш нужда, за да се отличиш!

Reklamni_1.jpg

С какво се различава Интелигентният пластилин от останалите рекламни продукти и подаръци:

  • Интелигентният пластилин се доставя в атрактивна метална кутийка, чиято рекламна площ (2 страни, 9 см диаметър), предлага много възможности за отпечатване на пълноцветно индивидуално послание, лого, или цялостна фирмена визия.
  • Интелигентният пластилин сам по себе си е изключителен за разчупване на ледовете по време на първи срещи. Той веднага ще прикове вниманието върху себе си и ще се превърне в основна тема на разговор. Той ще се грижи за спокойното протичане на съвещания, конференции и делови разговори. Превръщайки този нестандартен продукт в посланик на твоята фирмена визия, ти ще откриеш онова, което винаги ти е липсвало, за да се откроиш от твоите конкуренти.
  • Интелигентният пластилин е пристрастяващ! Това означава, че твоите колеги, клиенти, партньори и приятели ще искат да си играят с него постоянно. Те ще го вземат със себе си на заседания, изложения, на работа, в къщи и сред познати и приятели, като така твоето рекламно послание ще се разпространява непрестанно и навсякъде.

Reklamni_2.jpg

Ако искаш да рекламираш твоята компания или просто да изненадаш любимия човек като му направиш оригинален подарък, който е специално създаден за него, свържи се с нас и заедно ще изберем най-добрата възможност за теб.Рекламна брошура на Интелигентният пластилин:

Свали


За поръчки ще бъдете пренасочени към sheepo.bgX